Puolan Herkku Oy

Puolan Herkku

1.Yleistä

1.1 puolanherkku.fi-verkkopalvelu (jäljempänä Palvelu) on Puolan Herkku Oy:n (jäljempänä Puolan Herkku) ylläpitämä sivusto.

Puolan Herkku yhteystiedot:

www.puolanherkku.fi

Puolan Herkku Oy

Vanha Kauppahalli / Eteläranta

00130 Helsinki

SUOMI

Y-tunnus: 2688971-7

1.2 Käyttäessään Palvelua, ostaessaan tuotteita Palvelusta tai rekisteröityessään Palveluun käyttäjä hyväksyy ja sitoutuu noudattamaan tässä sopimuksessa ilmeneviä Käyttöehtoja (jäljempänä Käyttöehdot).

1.3 Puolan Herkku pidättää oikeuden tehdä muutoksia Palvelun sisältöön (mukaan lukien nämä Käyttöehdot) ilmoittamatta siitä erikseen käyttäjälle. Käyttäjä sitoutuu noudattamaan kulloinkin voimassaolevia Käyttöehtoja. Puolan Herkku kehottaa käyttäjää tutustumaan näihin Käyttöehtoihin joka kerta tämän käyttäessä palvelua.

2. Palvelun saatavuus

2.1 Palvelu on tarkoitettu vain niille käyttäjille, joiden antama toimitusosoite sijaitsee Suomessa. Puolan Herkku ei toimita tilauksia Suomen ulkopuolelle.

3. Verkkosivusto

3.1 Puolan Herkku pidättää oikeuden muuttaa, korvata tai poistaa verkkosivuston sisältöä ilman erillistä ilmoitusta käyttäjälle. Hintoihin, tuotekohtaisiin tietoihin sekä tuotteiden saatavuustietoihin voidaan tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta.

3.2 Palvelun sisältö on suojattu tekijänoikeuslain mukaisesti. Palvelun sisällön tai sen osan jäljentäminen, kopioiminen, jakelu, tallentaminen tai käyttö kaupallisiin tarkoituksiin on kiellettyä ilman Puolan Herkkun etukäteistä kirjallista suostumusta.

3.3 Käyttökatkot voivat olla mahdollisia ylläpidollisista tai muista syistä. Puolan Herkku pyrkii, että tällaisissa tapauksissa keskeytys jää mahdollisimman lyhytaikaiseksi ja Palvelu on käytettävissä mahdollisimman pian.

4. Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet

4.1 Kun käyttäjä tekee tilauksen Palvelun kautta, hän vakuuttaa:

4.1.1 olevansa laillisesti kykenevä sitoutumaan sopimukseen,

4.1.2 olevansa vähintään 18-vuotias,

4.1.3 ja hyväksyvänsä nämä Käyttöehdot.

5. Puolan Herkun ja asiakkaan välinen sopimus

5.1 Puolan Herkun tulee erikseen hyväksyä kaikki tilaukset. Puolan Herkku ilmoittaa hyväksytystä tilauksesta asiakkaalle sähköpostilla (Tilausvahvistus) sen jälkeen, kun se on onnistuneesti vastaanottanut asiakkaan maksutapahtuman ja tilauksen. Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun Puolan Herkku on lähettänyt asiakkaalle sähköpostitse Tilausvahvistus-viestin. Mikäli Puolan Herkku ei katsomastaan syystä hyväksy tilausta, asiakkaalle ilmoitetaan asiasta sähköpostitse tai puhelimitse kahden arkipäivän sisällä.

5.2 Tilausvahvistus-viestiä ei tule sekoittaa automaattiseen vastausviestiin (AUTOMAATTINEN VASTAUS), jonka Palvelu automaattisesti lähettää jokaiselle tilaajalle. Puolan Herkun täytyy hyväksyä jokainen tilaus erikseen ennen kuin asiakkaalle lähetetään Tilausvahvistus-viesti.

5.3 Kun asiakas on vastaanottanut Tilausvahvistus-viestin, Puolan Herkulla ei ole enää oikeutta muuttaa sopimusehtoja.

5.4 Puolan Herkku pidättää oikeuden olla hyväksymättä tilausta.

6. Toimitusehdot

6.1 Puolan Herkku käyttää pääasiassa Posti Economy ja SmartPOST pakettipalveluita tilauksien toimittamiseen asiakkaille. Tavallisesti paketin tulisi olla noudettavissa pakettiautomaatista tai Postin toimipisteestä lähetyspäivää seuraavana arkipäivänä. Esitetyt toimitusajat ovat kuitenkin vain arvioita, eikä Puolan Herkku vastaa mahdollisista viivästyksistä toimitusajoissa.

6.2 Posti Economy ja SmartPOST -pakettipalveluiden kautta tehtäviin toimituksiin lisätään toimituskuluja 6,50€/lähetys, jos tilauksen arvo on alle 150€.

6.3 Yhden tilauksen enimmäispaino voi olla 30kg. Jos tehty tilaus painaa enemmän kuin 30kg, tilaus toimitetaan kahtena erillisenä lähetyksenä, mikä voi johtaa korkeampiin toimituskuluihin. Tällaisissa tapauksissa Puolan Herkun asiakaspalvelu on yhteydessä asiakkaaseen ennen tilauksen lähetystä.

6.4 Asiakas on velvollinen antamaan tilauksen toimitusosoitteen oikeassa muodossa tilauksentekohetkellä. Asiakas vastaa paketin toimittamisen lisäkustannuksista, mikäli toimitus joudutaan uusimaan virheellisten osoitetietojen takia.

6.5 Puolan Herkku toimittaa tilauksia vain Suomessa sijaitseviin osoitteisiin, ja annetut toimituskulut koskevat toimitusta yhteen suomalaiseen osoitteeseen. Yhtä tilausta ei voi jakaa toimitettavaksi kahteen eri osoitteeseen.

6.7 Tilatut tuotteet ovat asiakkaan vastuulla siitä hetkestä alkaen, kun paketti saapuu pakettiautomaattiin, postitoimistoon tai annettuun toimitusosoitteeseen. Puolan Herkku ei ota vastuuta tuotteesta, joka on pilaantunut siksi, ettei pakettia ole noudettu ajoissa.

6.9 Puolan Herkku pyrkii päivittämään Palveluun ajantasaista saatavuustietoa tuotteista. Puolan Herkku ei kuitenkaan vastaa Palvelun tietojen oikeellisuudesta eikä siten voi vastata siitä, että tuotetta on varmasti saatavilla, vaikka Palvelun tietojen perusteella tuotetta näyttäisi olevan vielä jäljellä. Mikäli tilauksen vastaanottamisen jälkeen käy ilmi, että tilattu tuote on loppunut tilapäisesti tai pysyvästi, Puolan Herkku ilmoittaa tästä asiakkaalle sähköpostitse tai puhelimitse.

7. Hinnat ja maksaminen

7.1 Palvelussa hinnat ilmoitetaan euroissa (EUR), ja ne sisältävät arvonlisäveron. Tuotteiden hinnat eivät sisällä toimitusmaksuja, vaan ne lisätään tilaukseen. Toimitusmaksun suuruus määräytyy kohdissa 6.2 ja 6.3 esitetyllä tavalla.

7.2 Puolan Herkku pidättää oikeuden muuttaa tuotteiden hintoja ja toimitusmaksuja milloin tahansa. Kun asiakas on vastaanottanut Tilausvahvistuksen, ei Puolan Herkkulla kuitenkaan ole enää oikeutta muuttaa hintoja tai toimitusmaksuja.

7.3 Hintavirheen sattuessa Puolan Herkku on yhteydessä asiakkaaseen ratkaistakseen tilanteen. Puolan Herkku ei ole velvoitettu myymään asiakkaalle tuotetta virheellisellä hinnalla, mikäli hintavirhe on ilmeinen ja asiakkaan voidaan odottaa tietäneen, että kyseessä on hintavirhe (esim. hinnan ollessa normaalia huomattavasti alhaisempi).

8. Palautukset

8.1 Kuluttajalla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksensa ilmoittamalla siitä Puolan Herkulle neljäntoista (14) päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta.

8.2 Palautuksen ehdot ovat:

8.2.1 Tilaus on peruutettu myyntiehtojen mukaisesti ilmoittamalla siitä Puolan Herkulle viimeistään 14 päivän kuluessa tuotteiden vastaanottamisesta

8.2.2 ja palautettavat tuotteet ovat käyttämättömiä, alkuperäisessä kunnossaan ja kaikki tuotteeseen/tuotteisiin kuuluvat osat ovat tallella.

8.3 Herkästi pilaantuvia tuotteita ei voi palauttaa eikä niitä hyvitetä.

8.4 Puolan Herkku hyvittää palautettujen tuotteiden arvon (sekä lähetyksen toimituskulut siinä tapauksessa, että asiakas palauttaa kaikki tilaamansa tuotteet) kokonaisuudessaan vastaanotettuaan palautettavat tuotteet käyttämättöminä ja alkuperäisessä kunnossaan. Palautuksesta aiheutuvat toimituskulut asiakkaan tulee kuitenkin maksaa itse. Jos palautettavat tuotteet eivät ole alkuperäisessä kunnossaan tai niitä on käytetty, Puolan Herkku pidättää oikeuden olla palauttamatta tuotteiden arvoa asiakkaalle osittain tai kokonaisuudessaan. Palauttaessaan tuotteita asiakas vastaa itse kuljetusriskistä, eikä Puolan Herkku hyvitä tuotteiden arvoa, jos palautettavat tuotteet katoavat kuljetuksessa.

8.5 Asiakkaan tulee ilmoittaa viallisesta tai vioittuneesta tuotteesta Puolan Herkulle viimeistään 24 tunnin kuluttua tuotteen vastaanottamisesta. Asiakkaan tulee esittää kuva viallisesta tai vioittuneesta tuotteesta. Puolan Herkku korvaa viallisen tai vioittuneen tuotteen uudella vastaavalla tuotteella tai hyvittämällä asiakkaan maksaman rahasuorituksen kokonaisuudessaan. Puolan Herkku voi pyytää asiakasta lähettämään viallisen tai vioittuneen tuotteen takaisin (tällaisessa tapauksessa Puolan Herkku maksaa lähetyksestä aiheutuvat postikulut).

9 Tietosuoja

91. Puolan Herkku vastaa käyttäjän yksityisyydensuojan säilymisestä. Käyttäjän rekisteröitymisen yhteydessä antamat tiedot tallennetaan Palvelun asiakasrekisteriin.

9.2 Kun käyttäjä haluaa tehdä tilauksen, Puolan Herkku pyytää käyttäjän henkilökohtaisia tietoja voidakseen käsitellä ja toimittaa tilauksen. Puolan Herkku pyytää seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, täydellinen osoite, puhelinnumero sekä sähköpostiosoite.

9.3 Puolan Herkku ei koskaan luovuta käyttäjän antamia tietoja kolmansille osapuolille, lukuun ottamatta niitä tietoja, jotka ovat välttämättömiä tilauksen loppuunsaattamiseksi (esim. Posti).

9.4 Asiakasrekisterin tietoja voidaan käyttää sähköisessä suoramarkkinoinnissa vain, jos käyttäjä on antanut tähän suostumuksensa.

9.5 Käyttäjällä on oikeus tarkistaa itseään koskevat henkilötiedot sekä muuttaa niitä.

9.6 Käyttäjä on vastuussa käyttäjätunnuksensa ja salasanansa salassapidosta.

10. Riitojen ratkaisu

10.1 Näistä Käyttöehdoista aiheutuviin riitoihin sovelletaan Suomen lakia. Kaikki tätä sopimusta tai sen soveltamista koskevat erimielisyydet, joita ei voida neuvotteluteitse sopia, ratkaistaan Suomessa, Helsingin käräjäoikeudessa.